Kjøp nå

GJØR REDUXIUM TIL EN DEL AV DITT DAGLIGE HELSERITUAL

Hver eneste dråpe med Reduxium inneholder millioner av Smart-Small-Moleules. Hver dag du inntar høykonsentrert SSM, vil mikroelementet sirkulere i kroppen og styrke svekkede celler. Daglig inntak forsterker effekten av Reduxium fordi flere celler vil restitueres og hjelpe kroppen med videre oppbygging av svekkede celler. Over tid kan daglig inntak av Reduxium ha en bemerkelsesverdig og langvarig effekt på din generelle helse.

HVORDAN TAR DU REDUXIUM?

Reduxium er et høykonsentrat. Pass alltid på å blande det ut i vann. Bland aldri Reduxium med andre drikkevarer eller tilsett søtningsstoffer.

1. Drypp

Ha 2* dråper Reduxium i 
50 ml med vann.
* Se retningslinjer for dosering for mer informasjon.

2. Bland

Rør blandingen i 10 sekunder med en skje.

3. Drikk

Drikk hele blandingen i en vending.

NÅR BØR DU TA REDUXIUM?

Det er anbefalt å ta Reduxium 60 minutter før et måltid. Dersom du får problemer med mage-tarmkanalen, eller opplever ubehag etter inntak, anbefales det å ta Reduxium 90 minutter etter et måltid i stedet. Etter å ha våknet om morgenen, eller før du legger deg om kvelden, er også egnede tidspunkter for å innta Reduxium.

DETALJERT BRUKSANVISNING

Det er anbefalt å ta Reduxium 60 minutter før et måltid. Dersom du får problemer med mage-tarmkanalen, eller opplever ubehag etter inntak, anbefales det å ta Reduxium 90 minutter etter et måltid i stedet. Etter å ha våknet om morgenen, eller før du legger deg om kvelden, er også egnede tidspunkter for å innta Reduxium.

Anbefalt daglig dose med Reduxium er 2 dråper, eventuelt 3 dråper om du veier mer enn 90 kilo. Det er forsvarlig med inntak opp til 8 dråper daglig hvis det blir anbefalt av fastlege eller annet kvalifisert helsepersonell.

Bruk medfølgende dråpeteller og drypp 2 dråper Reduxium (eller som anbefalt) i et vannglass på 50 ml. Bruk mer vann om du opplever ubehag i mage-tarmkanalen ved inntak.

Rør i minst 10 sekunder med en skje før blandingen drikkes for å minimere smak. Drikk deretter hele blandingen i en vending.

DOSERING

Voksne og barn opptil 10 år og eldre:
To (2) dråper i vann (50 ml). Rør i minimum 10 sekunder. 3 dråper om du veier mer enn 90 kg.
Barn fra 3-10 års alder:
En (1) dråpe i vann (50 ml). Rør i minimum 10 sekunder.

INGREDIENSER

Ortofosforsyre for næringsmidler, Reduxiums metastabile og biogeniske sammensatte mikroelement (sink, kobber, jern, kalium, kalsium, mangan og silisium), Glycyrrhizin-syre.

ADVARSEL

Oppbevares utilgjengelig for barn. Bruk dråpetelleren med forsiktighet. Reduxium i konsentrert form må ikke komme i kontakt med munn, nese eller øyne. Ved dråpekontakt med øye, rens grundig. Skal kun inntas i utblandet form. Drikk aldri direkte fra flaske eller dråpeteller!

KOM I GANG MED REDUXIUM

FORSTERK KROPPEN, EN CELLE AV GANGEN

1 flaske = 5 måneders daglig tilskudd
Kun 10 kr om dagen!
Kjøp REDUXIUM
Våre uttalelser har ikke blitt vurdert av FDA. Vårt produkt er ikke ment å brukes for diagnostisering, forebygging, behandling eller kurering av sykdommer.
Ogevity Therapeutics er et biovitenskapelig forskningsfirma. De står bak utviklingen og produksjonen av det terapeutiske kosttilskuddet Reduxium. Ogevity Therapeutics har i tillegg en stor portefølje med produkter for helse og velvære. Forskerne bak Ogevity har en variert bakgrunn, der kjemi, biologi og fysikk er sentrale fag. I de kommende månedene vil Ogevitys team legge ut en mengde nye produkter for salg. Disse er basert på det siste innen nanovitenskap.
© 2020 Ogevity Therapeutics. All rights reserved
crossmenu
What Our Clients Say
57 reviews