Kjøp nå

PERSONVERNREGLER

AVSNITT 1 - HVA GJØR VI MED INFORMASJONEN DIN?

Når du kjøper noe fra nettstedet vårt, som en del av kjøps- og salgsprosessen, samler vi inn personlig informasjon du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse.

Når du surfer på butikken vår, mottar vi også datamaskinens IP-adresse (Internet Protocol) for å gi oss informasjon som hjelper oss med å lære om nettleseren din og operativsystemet.

E-postmarkedsføring (hvis aktuelt): Med din tillatelse kan vi sende deg e-post om butikken vår, nye produkter og andre oppdateringer.

AVSNITT 2 - SAMTYKKE

Hvordan får du mitt samtykke?

Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, verifisere kredittkortet ditt, legge inn en bestilling, ordne for levering eller returnere et kjøp, antyder vi at du samtykker i at vi samler det og kun bruker det av den spesifikke årsaken.

Hvis vi ber om din personlige informasjon av sekundær grunn, som markedsføring, vil vi enten be deg direkte om ditt uttrykte samtykke, eller gi deg en mulighet til å si nei.

Hvordan trekker jeg tilbake samtykke?

Hvis du ombestemmer deg etter at du har meldt deg inn, kan du når som helst trekke tilbake samtykke for at vi skal kontakte deg, for fortsatt innsamling, bruk eller avsløring av informasjonen din, ved å kontakte oss på e-post post@reduxium.no 

AVSNITT 3 - OPPLYSNINGER

Vi kan utlevere din personlige informasjon hvis vi er lovpålagt å gjøre det, eller hvis du bryter med vilkårene for bruk.

AVSNITT 4 - TJENESTER AV TREDJEPART

Generelt sett vil tredjepartsleverandørene som brukes av oss kun samle inn, bruke og avsløre informasjonen din i den grad det er nødvendig for å tillate dem å utføre tjenestene de gir oss.

Visse tredjeparts tjenesteleverandører, som betalingsportaler og andre prosessorer for betalingstransaksjoner, har imidlertid sine egne personvernregler med hensyn til informasjonen vi er pålagt å gi dem for dine kjøpsrelaterte transaksjoner.

For disse leverandørene anbefaler vi at du leser personvernreglene deres slik at du kan forstå måten din personlige informasjon blir håndtert av disse leverandørene.

Husk spesielt at visse leverandører kan være lokalisert i eller ha fasiliteter som ligger i en annen jurisdiksjon enn deg eller oss. Så hvis du velger å fortsette med en transaksjon som involverer tjenestene til en tredjeparts tjenesteleverandør, kan informasjonen din bli underlagt lovene i jurisdiksjonen (e) der tjenesteleverandøren eller dens fasiliteter er lokalisert. I vårt tilfelle er det Norsk lov som gjelder til enhver tid.

Når du forlater butikkens nettside eller blir omdirigert til et tredjepartsnettsted eller applikasjon, er du ikke lenger underlagt denne personvernpolicyen eller vilkårene for bruk på nettstedet vårt.

Lenker

Når du klikker på lenker i butikken vår, kan de lede deg bort fra nettstedet vårt. Vi er ikke ansvarlige for personvernpraksis på andre nettsteder og oppfordrer deg til å lese deres personvernerklæringer.

Google Analytics:

Butikken vår bruker Google Analytics for å hjelpe oss med å lære om hvem som besøker nettstedet vårt og hvilke sider det blir sett på

AVSNITT 5 - SIKKERHET

For å beskytte din personlige informasjon tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjens beste fremgangsmåter for å sikre at den ikke blir tapt, misbrukt, tilgang, avslørt, endret eller ødelagt.

Hvis du gir oss kredittkortinformasjonen din, blir informasjonen kryptert ved hjelp av Secure Socket Layer Technology (SSL) og lagret med en AES-256-kryptering. Selv om ingen overføringsmetoder over internett eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS-krav og implementerer ytterligere generelt aksepterte industristandarder.

AVSNITT 6 - SAMTYKKEALDER

Kunden må være over 18 år, eller ha samtykke fra en forestående, og er ansvarlig for betaling av de bestilte varer.

AVSNITT 7 - ENDRINGER AV DENNE PERSONLIGE POLITIKKEN

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernpolicyen når som helst, så les den ofte. Endringer og avklaringer trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi bruker og / eller avslører den.

Hvis butikken vår blir kjøpt opp eller slått sammen med et annet selskap, kan informasjonen din overføres til de nye eierne, slik at vi kan fortsette å selge produkter til deg.

SPØRSMÅL OG KONTAKTINFORMASJON

Hvis du vil få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, registrere en klage, eller bare ønsker mer informasjon, kontakt vår kundeservice på post @ reduxium.no eller via post på

Reduxium.no - Helse & Miljø AS
Postboks 2426 Solli
0201 Oslo

Våre uttalelser har ikke blitt vurdert av FDA. Vårt produkt er ikke ment å brukes for diagnostisering, forebygging, behandling eller kurering av sykdommer.
Ogevity Therapeutics er et biovitenskapelig forskningsfirma. De står bak utviklingen og produksjonen av det terapeutiske kosttilskuddet Reduxium. Ogevity Therapeutics har i tillegg en stor portefølje med produkter for helse og velvære. Forskerne bak Ogevity har en variert bakgrunn, der kjemi, biologi og fysikk er sentrale fag. I de kommende månedene vil Ogevitys team legge ut en mengde nye produkter for salg. Disse er basert på det siste innen nanovitenskap.
© 2020 Ogevity Therapeutics. All rights reserved
crossmenu
What Our Clients Say
57 reviews