Kjøp nå

SPØRSMÅL & SVAR

Spørsmål: Kan jeg smådrikke Reduxium litt av gangen gjennom dagen?

Svar: Reduxium skal blandes ut i vann og drikkes i en vending. Bland 2 dråper i 50 milliliter vann, eventuelt 3 dråper dersom du veier mer enn 90 kg Reduxium er noe tyngre enn vann, og vil synke til bunnen av glasset. Det er derfor ikke anbefalt å sippe til blandingen. Rør godt om i 10 sekunder etter at du har dryppet Reduxium i vannglasset og drikk alt i en vending.

Spørsmål: Når er den beste tiden på døgnet å ta Reduxium?

Svar: Det er best å innta Reduxium «på tom mage». Når du står opp om morgenen eller før leggetid om kvelden er gode tidspunkter for inntak. Ellers er det anbefalt å ta Reduxium 60 minutter før eller 90 minutter etter et måltid.

Spørsmål: Kan Reduxium tas i kombinasjon med andre kosttilskudd eller legemidler?

Svar: Sjekk alltid dette med din fastlege eller annet kvalifisert helsepersonell. Reduxium er et mineraltilskudd, og vil derfor normalt ikke motvirke andre kosttilskudd eller legemidler. Ta det gjerne for seg selv, og på et annet tidspunkt på dagen enn dine andre inntak om du har mulighet.

Spørsmål: Kan Reduxium gi allergiske reaksjoner?

Svar: Det har ikke vært registrert noen tilfeller av allergi mot Reduxium.

Spørsmål: Vil jeg ikke kunne oppnå samme resultat ved å ta normale mineraltilskudd?

Svar: Andre mineraltilskudd kan inneholde tilsvarende næringsverdier som Reduxium, men grunnen til at vårt kosttilskudd er så effektivt er biotilgjengelighet. I tillegg har forskerteamet bak Reduxium arbeidet med å utvikle Small-Smart-Molecules (SSM) i en årrekke for at dette kosttilskuddet skal virke på et cellulært nivå.

Spørsmål: Vil Reduxium holde meg sunn og frisk? Kan jeg fortsatt røyke og drikke alkohol?

Svar: Vi anbefaler en holistisk tilnærming til helse. Om du tar Reduxium i tillegg til en sunn diett, trener regelmessig og er påpasselig med sosial distansering, vil du være godt på vei mot en sunn livsstil i dagens samfunn.

Våre uttalelser har ikke blitt vurdert av FDA. Vårt produkt er ikke ment å brukes for diagnostisering, forebygging, behandling eller kurering av sykdommer.
Ogevity Therapeutics er et biovitenskapelig forskningsfirma. De står bak utviklingen og produksjonen av det terapeutiske kosttilskuddet Reduxium. Ogevity Therapeutics har i tillegg en stor portefølje med produkter for helse og velvære. Forskerne bak Ogevity har en variert bakgrunn, der kjemi, biologi og fysikk er sentrale fag. I de kommende månedene vil Ogevitys team legge ut en mengde nye produkter for salg. Disse er basert på det siste innen nanovitenskap.
© 2020 Ogevity Therapeutics. All rights reserved
crossmenu
What Our Clients Say
57 reviews