Kjøp nå

Reduxium.no - Cavaletto AS, salgs- og leveringsbetingelser

Cavaletto AS er et Norsk foretak, registrert i Brønnøysundregisteret med org.nr: 963 072 686. Firmaet er momspliktig. Priser er inkludert mva for sluttkunder 

Frakt

Ordre beløp over kr 999,- sendes fraktfritt – Alle beløp under betaler fastpris kr 69,-. Vilkårene gjelder for alt salg, med mindre annet er avtalt skriftlig mellom selger og kjøper.

Kunden må være over 18 år, eller ha samtykke fra en forestående, og er ansvarlig for betaling av de bestilte varer.
Alle persondata som oppgis ved kjøp anvendes kun av Reduxium.no - Cavaletto AS og vil ikke videreformidles en tredje part.

Priser

Priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkluderer merverdiavgift, 25 %. 

Man kan betale med kort gjennom betalingsløsningen Vipps eller Stripe på vår web-shop.
Cavaletto AS reserverer seg mot feil som kan oppstå i beskrivelser og oppgitt pris for produkter på nettsiden / priskatalog.

Betalingen

Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen.

Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varene sendes.

Abonnement

Abonnement fornyer seg automatisk i henhold til valgt frekvens og antall enheter.

Abonnementet er uten bindingstid og kan sies opp etter ønske. Oppsigelsen trer i kraft med øyeblikkelig virkning. Med unntak av om oppsigelsen blir gitt med mindre enn 10 dager til neste fornyelsesordre. Da forplikter du deg til å motta og betale for denne leveransen. 

Ved enkelte tilbud kan bindingstid forekomme. Dette vil være tydelig kommunisert i salgsøyeblikket. For abonnement med bindingstid vil oppsigelsen tre i kraft ved utgangen av bindingsperioden.

Endringer av produktet og leveringsmåter kan forekomme. Dette gjelder forbedringer av produkt, distribusjonsmåte og emballasje som skal være fordelaktig for deg som kunde. Prisendringer kan forekomme. Endringer vil bli kommunisert slik at kunder er informert i god tid før endringer trer i kraft.

Som abonnent av Reduxium vil vi med utgangspunkt i en legitim interesse kunne kontakte deg per telefon eller e-post med nyttig informasjon om ditt abonnement. Dette gjelder så lenge det eksisterer et aktivt kundeforhold med deg. Med et aktivt kundeforhold menes at en kunde har foretatt minst ett kjøp siste 12 måneder, mottatt leveranser de siste 12 måneder eller venter på leveranser.

Vi gjør oppmerksom på at datoen for forsendelser kan bli forskjøvet grunnet tidspunktet for pakking/utsending. Som kunde kan du logge inn på Min Konto for å gjøre endringer på ditt abonnement eller ta kontakt med post (@) reduxium.no.

Som kunde har du muligheten til å endre tidspunktet for leveranser, endre antall flasker, og justere frekvens etter behov.

Forsendelse

All levering av varer skjer via Posten. Kjøper er ansvarlig for å oppgi korrekt adresse for leveransen. Leveringstiden er normalt 1-4 virkedager. Alle varer sendes brev / pakkeform og kommer direkte i postkassen, forutsatt at de passer til postkassen – øvrig hentes på kundens lokale postkontor. Cavaletto AS kan ikke ta ansvar for skader påført ved postgang, og det oppfordres i slike tilfeller å sende en skademelding til Posten. Cavaletto AS erstatter ikke brev/pakker som forsvinner i postgang.

Varene

Cavaletto AS gjør sitt beste for å beskrive produktene, både med tanke på kvalitet samt bruksområder. Cavaletto AS kan imidlertid ikke garantere at det ikke vil kunne forekomme mindre avvik eller at bildene gir eksakt fremstilling. Produkter kan fremstå noe annerledes enn kundens oppfattelse på nettbutikken/brosjyrer. Dette skyldes hovedsakelig ulike skjerminnstillinger og gjelder for all netthandel.

Cavaletto AS reserverer seg mot at ved teknisk feil vil det kunne skje at varer er utsolgt uten at det fremkommer i varebeholdningen.

100% fornøyd garanti – pengene tilbake om du ikke er fornøyd. Husk kvittering!

Du skal være 100% fornøyd med produktene, derfor vil vi høre fra deg om du ikke er det. Ring oss på 96 99 55 55 eller send mail post(@)reduxium.no. Det er også lov å ombestemme seg, vi har derfor åpent kjøp i 14 dager forutsatt at varen er uåpnet og emballasjen ikke er ødelagt. Les mer om retur under.

Reklamasjon/Angrerett

Ved skader som åpenbart skyldes svikt fra Cavaletto AS sin side erstattes varen. Slik mangel eller skade må rapporteres til Cavaletto AS via mail post(@)reduxium.no, vi ønsker også bildedokumentasjon, senest fem (5) dager etter mottatt forsendelse. Varen erstattes med en ny tilsvarende vare. Dette vil skje innenfor 10 arbeidsdager etter rapport er mottatt.

Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp. Returkostnader dekkes av forbruker. Varen returneres i samme tilstand som den ble mottatt, sammen med kopi av kvittering. Vi tar så kontakt med deg. Du har åpent kjøp i 14 dager. Varen må være uten skader og ubrukt, men du må gjerne ta den ut av emballasjen og teste den. Alle lapper må være på produktet for at returen skal gjelde. Du trenger ikke oppgi noen som helst grunn for returen, det er også lov å ombestemme seg og heve hele kjøpet.

Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt Reklamasjon/Angrerett. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  500  eller www.forbrukerradet.no.

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr.

Returadresse: Reduxium.no Co/GoBamboo AS, Hovinmovegen 14. 2060 Gardermoen.

Helse & Miljø AS er kun ansvarlig for tap av varen dersom det er påvist feil eller mangler. Dette gjelder likevel ikke hvis selger godtgjør at mangelen skyldes kjøpers behandling av varen eller andre forhold utenfor selgers kontroll og som selger ikke med rimelighet kunne ventes å unngå eller overvinne følgene av.

For eventuelle spørsmål, send oss en mail post(@)reduxium.no

Våre uttalelser har ikke blitt vurdert av FDA. Vårt produkt er ikke ment å brukes for diagnostisering, forebygging, behandling eller kurering av sykdommer.
Ogevity Therapeutics er et biovitenskapelig forskningsfirma. De står bak utviklingen og produksjonen av det terapeutiske kosttilskuddet Reduxium. Ogevity Therapeutics har i tillegg en stor portefølje med produkter for helse og velvære. Forskerne bak Ogevity har en variert bakgrunn, der kjemi, biologi og fysikk er sentrale fag. I de kommende månedene vil Ogevitys team legge ut en mengde nye produkter for salg. Disse er basert på det siste innen nanovitenskap.
© 2020 Ogevity Therapeutics. All rights reserved
crossmenu
What Our Clients Say
57 reviews